El primer equip, a per la cinquena victòria consecutiva davant del Santa Bàrbara

Comparteix

Els caleros buscaran una nova victòria a casa davant un altre dels equips revelació de la temporada.

Els de Xavi Subirats es troben en el seu millor moment de joc i resultats de la temporada mentre segueixen mirant de molt a prop la segona posició. La victòria per 2 a 1 davant l’Alcanar gràcies als gols d’Enric Salas i Ivan Vidal però també a les intervencions de l’Erik Devadip van tornar a posar de manifest que els caleros són un dels equips més en forma de la competició.

Davant tindran un Santa Bàrbara que no està sent capaç de mostrar a domicili el nivell i la fiabilitat que ofereix com a local. Tot i això, Xavi Subirats no vol donar peu a la relaxació del seu equip.

El partit es jugarà dissabte a les 16.45h.

El filial, per la seva banda, jugarà al camp de La Fatarella, un dels rivals directes de la zona baixa de la classificació, després de perdre el passat dimecres per 1 a 3 el partit ajornat amb el Gandesa B. Tot i avançar-se al marcador gràcies a un gol de Denís Margalef, els caleros van veure com els de la Terra Alta marcaven l’empat abans del descans i ja a la segona meitat acabarien decantant el resultat al seu favor.

Les dimensions i la superfície del terreny de joc seran dificultats afegides per a l’equip calero que, això si, va ser capaç de guanyar el partit de la primera volta per 2 a 1. Amb aquest escenari, Jordi Subirats preveu un partit complicat.

El partit es jugarà diumenge a les 16h.

Comparteix