Nova victòria de l’equip femení de pàdel

Comparteix

L’equip femení de pàdel del Club de Tennis de l’Ametlla de Mar va sumar un nou triomf que el col·loca a la tercera posició de la classificació.

L’equip femení va guanyar el seu partit davant del Pàdel Club Tortosa. Montse Bayarri i Eva del Amo van guanyar per 6-2 i 6-3, Àngels Martí i Maria Castro ho van fer per 6-2 i 6-1 i Ariadna Gimeno i Jordina de Gràcia tampoc van cedir cap set guanyant per 6-2 i 6-4. Ariadna Gimeno destaca el bon inici de temporada de l’equip femení.

Les caleres són ara terceres a la classificació i el proper diumenge a les 17h jugaran a les pistes del Set de Pàdel, sisè classificat.

L’equip A masculí, per la seva banda, no va poder sumar cap dels tres punts en joc davant un altre dels rivals que lluitarà per l’ascens de categoria. Ivan Fernández i Antonio Callau van perdre en tres sets, 4-6/6-3/2-6, i una sort molt similar van córrer Marc Medrano i Isaac Tesón, que van caure per 6-4/6-7/5-7. Jordi Boyer i Sergi Callau tampoc es van poder endur l’últim dels punts en perdre per 6-1 i 6-2.

Amb aquest resultat els caleros es queden a la tercera posició i en la propera jornada jugaran a les pistes del CPT Riudoms B, sisè classificat, diumenge a les 9.30h.

Per últim, l’equip B es va imposar per 2 a 1 al Reus Monterols D. Aitor Lallana i Àlex Brull van guanyar en dos sets, 6-2 i 6-0, però Pere Samarra i Enric Vila van perdre per 6-2/1-6/1-6. Albert Puell i David Martínez van ser els encarregats d’apuntar-se el punt definitiu guanyant per 6-1 i 6-4.

Els caleros son tercers a la classificació i en la propera jornada visitaran el Club Natació Reus Ploms C, líder de la categoria, dissabte a les 17.30h.

Comparteix