Surt la nova Guia Comercial i Professional de l’Ametlla de Mar amb 553 referències empresarials

Comparteix

L’Àrea Municipal de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar repartirà aquest dimecres la nova Guia Comercial i Professional, la 16a edició d’aquesta eina de consulta que reuneix centenars d’empreses locals i permet donar a conèixer i promocionar la varietat de serveis que ofereix la població.

A partir d’aquest dimecres es farà un repartiment porta a porta de la nova Guia Comercial i Professional de l’Ametlla de Mar, una nova edició de la qual se’n repartiran 4.000 exemplar de trenta-una pàgines.

La guia facilita les dades de totes les empreses del municipi, ordenades alfabèticament i amb un disseny fàcil i intuïtiu per cercar els serveis que ofereix el municipi, amb el nom de l’empresa, adreça, telèfons, pàgina web i el correu electrònic. En total hi ha cinc-centes cinquanta-tres referències comercials de dues-centes cinquanta-cinc empreses locals, repartides en prop de 200 sectors empresarials. María José Castellano és la regidora de Comerç de l’Ametlla de Mar.

Aquells que no la rebin a casa, poden passar a buscar-la per l’Oficina de Turisme de l’Ametlla de Mar.

La Guia Comercial i Professional de l’Ametlla de Mar, també inclou un llistat de telèfons d’interès local i un plànol de carrers del municipi, i es pot consultar per Internet a www.visitametllademar.com.

Comparteix