El Grup Escènic de la SCER enceta la 18a Mostra de Teatre “Cala de l’Ametlla”

Comparteix

Aquest cap de setmana s’encetarà a l’Ametlla de Mar la 18a Mostra de Teatre “Cala de l’Ametlla”, que en aquesta edició comptarà amb un total de sis representacions i que s’allargarà fins al 5 de maig.

Seguint la tradició dels darrers anys, el Grup Escènic de la SCER serà l’encarregat d’aixecar el teló aquest diumenge 17 de març, a partir de les 19h, amb la representació de La Casa de BernardaAlba. Aquesta serà la tercera posada en escena de l’obra després de l’exitosa estrena durant les festes de la Candelera. Josep Tomàs Margalef, codirector del Grup Escènic, explica els objectius de la Mostra.

La resta de representacions, exceptuant la del Grup Juvenil de la SCER, que serà en horari matinal, també seran a les 19h. Els primers en arribar seran la Companyia Alcavot, diumenge 24 de març amb l’obra Les Docents.

Pel diumenge 7 d’abril hi ha programada La saga dels Garcia, a càrrec del Grup Euterpe de Jesús. El cap de setmana següent hi haurà doble representació: dissabte 13 actuarà el Grup teatral de Móra d’Ebre, amb l’obra L’Avar, i diumenge 14 a les 12h serà el torn del Grup Juvenil de la SCER amb la representació de Quin disbarat d’assassinat. I per últim, el Grup de Teatre Gresol serà l’encarregat de tancar la Mostra, diumenge 5 de maig amb Elles Maten. En motiu de la campanya “Cap butaca buida”, Víctor Borràs, president del Grup Escènic, fa un crida al públic per omplir l’aforament durant tota la Mostra.

Els preus de les entrades seran els mateixos per a totes les obres de la Mostra, 5€ per als socis i 8€ per al públic general.

Més enllà de la Mostra, cal destacar que el Grup Escènic de la SCER representarà La Casa de Bernarda Alba a Móra d’Ebre el proper 23 de març i a Castellar del Vallès el 12 de maig.

Comparteix