L’equip infantil acaba la lliga en quarta posició

Comparteix

L’equip de Xavi Borràs havia de guanyar al camp del Tortosa Ebre D per no acabar caient a la cinquena posició en favor del Gandesa.

L’equip infantil va guanyar al Tortosa Ebre D en l’últim partit de lliga i gràcies a aquests tres punts va mantenir la quarta plaça. Tot i patir fins al final, un gol a l’últim minut de partit de Saad Zinbi seria suficient per a que els caleros s’emportessin la victòria.

D’aquesta manera, l’equip ha tancat la competició a la quarta posició amb deu victòries, cinc empats i tres derrotes i mantenint-se invicte des del passat mes de novembre.

El juvenil va aplaçar el seu partit davant del Jesús i Maria i en la propera jornada es jugarà moltes de les opcions d’acabar a la tercera plaça al camp de l’Ascó, dissabte a les 19.30h.

Pitjor sort va córrer el cadet, que va perdre a casa davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre B per 0 a 3. Al descans es va arribar amb el 0 a 1 favorable als visitants, però a la segona meitat, tot i la superioritat numèrica, els caleros no van reaccionar i van acabar encaixant dos gols més.

Amb aquesta derrota l’equip cadet es queda a l’onzena posició abans de visitar diumenge vinent a les 12h el Móra la Nova, novè classificat.

Per la seva part, l’aleví A va viure un partit boig al camp de La Sènia que va acabar amb empat a 7. Els caleros van remuntar en dos ocasions un desavantatge de dos gols i es van posar per davant amb el 5 a 6 i el 6 a 7, però finalment els locals van aconseguir anivellar de nou el resultat. Els golejadors van ser, a banda d’un gol en pròpia porta, Jan Jorba, que va fer quatre gols, Àlex Reixach i Mehdi El Bouzidi.

L’equip d’Hector Benaiges continua a la dotzena posició, ara amb 12 punts, i en la propera jornada jugarà a casa davant del Roquetenc, segon classificat, dissabte a les 10h.

L’aleví B va caure derrotat per 8 a 1 al camp del Perelló en un partit on no van tenir cap opció. El gol el va marcar Marc Comes. L’equip continua a la cua de la classificació i en la propera jornada rebran al Sant Jaume d’Enveja B, sisè classificat, dissabte a les 11.30h.

Per últim en futbol escolar, el benjamí Dorades es va imposar a l’Arnes per 8 a 3 i continua a la segona posició a només una victòria del Jesús i Maria. Sílvia Argentó destaca la bona temporada que està fent l’equip.

Per la seva banda, el benjamí Llobarrets va perdre per 5 a 0 al camp de l’Escola Delta, i els dos prebenjamins també van perdre, els Seitonillos per 2 a 1 davant del Jesús Catalònia i els Llucets per 8 a 0 contra el Tortosa Ebre.

Comparteix