Dilluns s’obren les inscripcions al Parc de Setmana Santa

Comparteix

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar obrirà dilluns dia 4 de març les inscripcions al Parc Infantil de Setmana Santa que tindrà lloc del 25 al 28 de març.

A partir de dilluns dia 4 de març s’obri el termini per inscriure als nens i nenes d’entre 3 i 12 anys que desitgin participar en el parc Infantil de Setmana Santa a l’Ametlla de Mar. La regidoria de Joventut està preparant un ampli ventall de jocs, activitats de lleure, lúdiques i formatives pels infants per oferir durant els dies laborables de Setmana Santa, concretament del 25 al 28 de març.

Francina Gamundi és la tècnica de la regidoria de Joventut.

El Parc tindrà lloc a l’Institut Candelera de 9 a 13h i tindrà un preu de 25 €.

Les famílies interessades han de passar per la regidoria de Joventut al 2n pis de l’Ajuntament i aportar la documentació necessària, targeta de la seguretat social del nen o la nena, DNI o llibre de família, carnet de vacunació i el justificant bancari de pagament.

Comparteix