La Fira Alternativa es trasllada al parc del Bon Repòs

Comparteix

El proper 22 de març s’inaugurarà una nova edició de la Fira Alternativa de l’Ametlla de Mar amb el canvi d’ubicació com a principal novetat.

Després d’anys d’organitzar-se al voltant de la Plaça Nova, aquest any, la Fira Alternativa de l’Ametlla de Mar canviarà d’escenari. L’increment d’expositors dels darrers anys ha obligat l’organització a repartir les paradetes al llarg del carrer Pau Casals fins a la plaça Joan Miró.

El fet que molts comerços volen que es deixi lliure de parades la seva façana o el seu aparador, també genera problemes d’espai per ubicar-los a tots, fent que es desvirtuï l’ambient característic de la Fira.

És per aquest motiu que la Fira Alternativa es traslladarà aquest any al Parc del Bon Repòs. Ana Aragon és la regidora de Cultura.

La Fira Alternativa de l’Ametlla de Mar arribarà aquest any a la 31a edició i tindrà lloc del 22 al 24 de març.

Comparteix