El primer equip no vol sorpreses en la visita al filial del Camarles

Comparteix

El caleros buscaran la quarta victòria consecutiva i seguir així pressionant a La Cava en la lluita per la segona posició.

L’equip calero, tot i el bon moment de joc i resultats, no es podrà confiar davant un Camarles B que es troba a la vuitena posició i que està oferint el seu millor nivell quan juga com a local. Aquest serà el tercer partit consecutiu davant de filials per als de Xavi Subirats després de les victòries al camp del Tortosa Ebre B i la setmana passada davant del Jesús i Maria, on van capgirar un gol inicial gràcies a les dianes de Jordi Callau, Froi Martí, Marc Brull i Ivan Vidal.

Els caleros estrenaran també la condició de tercers classificats, però l’objectiu continua sent retallar els cinc punts que els separen de la segona plaça, que ara ocupa La Cava. Xavi Subirats analitza així el partit.

El partit es jugarà diumenge a les 17h.

L’equip filial, després de retrobar-se amb la victòria en la jornada anterior, jugarà al camp de l’Horta de Sant Joan, un dels equips revelació de la temporada i que només ha perdut un partit com a local. Els de Jordi Subirats, tot i la dificultat del partit, arriben amb energies renovades després del bon partit davant del Jesús i Maria C, on es van imposar gràcies a un gol en pròpia porta i les dianes de Joan Benaiges i Denís Margalef.

Les dimensions del camp i la superfície de terra seran dificultats afegides per a l’equip calero, que tot i això ja ha demostrat que es capaç de competir davant qualsevol rival de la categoria. Jordi Subirats analitza així el partit.

El partit es jugarà dissabte a les 16.30h.

Comparteix