El primer equip no falla i guanya al camp del Tortosa Ebre B

Comparteix

Els caleros no van oferir concessions i dos gols d’Ivan Vidal, un a cada part, van assegurar la victòria pels caleros.

Tot i la diferència a la classificació, l’equip de Xavi Subirats no es va confiar davant un rival amb jugadors molt joves i capaços d’haver donat algun ensurt. El primer gol va arribar gràcies a un penal transformat per Ivan Vidal al minut 37.

Tot i l’avantatge, els caleros no van baixar la intensitat i en una de les primeres opcions de la segona meitat, Ivan Vidal va tornar a marcar per deixar el partit vist per sentència. El 2-0 ja va ser el resultat definitiu mentre l’equip va aprofitar la darrera mitja hora per gestionar esforços i repartir minuts. Xavi Subirats és l’entrenador del primer equip.

La resta de resultats de la jornada, amb la victòria de l’Amposta a Flix, el triomf de la Cava i l’empat del Perelló, mantenen als caleros a la cinquena plaça amb 33 punts però retallant distàncies amb flixancos i perellonencs, tercers i quarts respectivament.

Per la seva banda, el filial no va poder retrobar-se amb la victòria però va treure un empat molt meritori del camp del Corbera. L’equip entrenat per Jordi Subirats no va entrar gens bé al partit i al minut 25 ja havia encaixat dos gols, però va protagonitzar una gran reacció per arribar al descans amb l’empat al marcador gràcies als gols de Genís Consarnau i Joan Benaiges.

Ningú es conformava amb aquest resultat però cap dels dos equips va ser capaç de decantar el partit al seu favor a la segona meitat. Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

Amb aquest punt l’equip en suma 15 i continua a la quinzena posició, mantenint les distàncies amb la resta d’equips de la zona baixa i tenint encara el partit pendent davant del Gandesa B.

Comparteix