L’Escola Sant Jordi enceta avui el seu Carnestoltes particular

Comparteix

La proximitat amb la Festa Major de la Candelera ha fet que tant l’Ajuntament com els centres educatius hagin traslladat les activitats a aquesta setmana.

L’Escola Sant Jordi és un dels centres educatius on es viu amb més intensitat el Carnestoltes. Durant tota la setmana, els alumnes van disfressats a classe, sempre de manera temàtica. Avui dilluns els alumnes han hagut d’escollir una disfressa de turista. Dimarts ho faran d’alguna professió i amb alguna eina a la mà i dimecres la disfressa farà referència a algun animal. De cara a dijous, el pijama serà la peça de roba escollida, amb sabatilles, una bata i si cal un peluix a la mà i per divendres s’ha donat llibertat als alumnes perquè es disfressin del que vulguin per rebre el Rei Carnestoltes i escoltar el seu pregó.

Fàtima Garcia, directora de l’Escola Sant Jordi, explica quina dinàmica es segueix al centre durant aquesta setmana.

Així que durant aquesta setmana l’avinguda de l’U d’octubre i els carrers pròxims fins a arribar a l’escola seran una constant desfilada de disfresses.

Comparteix