ERC acusa l’equip de govern de l’actual paràlisi econòmica de l’Ajuntament

Comparteix

Segons Jordi Gaseni, Junts, el PSC i l’actual assessor de l’alcaldia van ser els responsables i instigadors de la demanada presentada contra la venda de la parcel·la al sector 22b1 a Bon Preu que ha desembocat en la situació actual.

Segons ERC a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, la responsabilitat que el pressupost municipal d’aquest 2024 estigui en mans d’Hisenda, que no s’hagi pogut aprovar i de la paràlisi econòmica que pateix el consistori, va ser provocada pels partits de l’equip de govern amb les accions realitzades per d’erosionar el govern d’ERC i Entesa.

El regidor Jordi Gaseni, portaveu d’ERC va explicar que amb la demanda, la qual va ser presentada per un exregidor de Ciutadans, es va evitar l’ingrés de 2 M€ a les arques municipals. El fet que no entressin aquests diners, segons el portaveu republicà, va obligar l’anterior equip de govern a haver de buscar i demanar diners, que s’han de tornar. El representant d’ERC manifesta que aquells fets són els que han portat a l’actual situació econòmica que fa que el pressupost d’aquest 2024 encara no s’hagi pogut aprovar en estar en mans del Ministeri d’Hisenda. Jordi Gaseni és el portaveu d’ERC.

Gaseni també es va referir a la parcel·la que ocupa la residència l’Onada i va reiterar el seu desacord amb la venda, ja que segons els republicans, significaria llençar els 5 milions d’euros que s’han pagat fins al moment per aquest concepte. ERC argumenta que amb l’increment dels 250.000 € que actualment s’ingressen per l’ampliació de places per a persones amb discapacitats, es podria pagar el deute.

En aquest sentit, també va dir, referint-se al canvi de qualificació de la parcel·la, que possibilitarà la seva subhasta, que a la zona del carrer Camarles no manca més sol per a equipaments públics, que amb els més de 5.000 m2 que hi ha a hores d’ara, n’hi ha prou per construir l’Escola de Música.

ERC també demana que l’equip de govern vagi a la Generalitat de Catalunya a demanar un reforç i la millora dels serveis que ofereixen els Mossos d’Esquadra a la localitat amb l’objectiu de millorar la seguretat ciutadana al municipi i va reivindicar, que les dues places per incrementar el cos de Policia Local del 2023 les va engegar l’anterior equip de govern.

Comparteix