L’equip de pàdel arrenca la competició amb victòria

Comparteix

El primer equip de pàdel es va estrenar a la Tercera Catalana guanyant els tres partits davant el Club Pàdel Móra la Nova.

L’equip A de pàdel del Club de Tennis de l’Ametlla de Mar va obrir la temporada amb una victòria per 3 a 0 davant del Club Pàdel Móra la Nova. Marc Medrano i Marc Ayora van haver de jugar tres sets per guanyar el seu partit per 6-3/6-7/6-3, mentre que Antonio Callau i Jaume Pijoan van aconseguir el triomf per 6-4/6-3 i Ivan Fernández i Jordi Boyer també van guanyar en dos sets, 6-2/6-2. Jordi Torres és el representant de l’equip A.

En la segona jornada l’equip calero jugarà el primer partit com a visitant a les pistes del Club Patxanguerus d’Alforja, diumenge a les 12h.

Per la seva banda l’equip B va ajornar el seu debut davant el Set de Pàdel B per a aquest divendres a les 19.30h, i ja diumenge a les 11h jugaran el primer partit a casa davant el Club Patxanguerus d’Alforja B. Per últim recordar que l’equip femení va descansar en aquesta primera jornada i que debutarà a la competició aquest dissabte a les 11h jugant com a local davant del Tarragona Pàdel Indoor A.

Comparteix