El Club de Tir Punta Calda competirà a la Lliga Catalana

Comparteix

Sota el nom de Team Trap Punta Calda, l’equip format per David Morillo, Andreu Martí, Juan José Martí, César Domenech, Sergi Mansanet i Joan Josep Mansanet disputarà una competició que estarà dividida en sis dates al llarg de l’any.

El Club de Tir Punta Calda, després d’alguns anys d’inactivitat, ha format un equip federat que competirà a la Lliga Catalana de la demarcació de Tarragona. L’estrena serà el proper 17 de març a Tarragona, amb les dues primeres tirades en la modalitat de fossa olímpica, i pel 21 d’abril està programada la tercera, que es durà a terme al Camp de Tir Punta Calda, ja en la modalitat de fossa universal.

Al Camp de Tir ja s’estan instal·lant les màquines que s’hauran d’utilitzar durant la competició. Joan Josep Mansanet és l’encarregat del Camp de Tir i un dels integrants de l’equip.

La resta de tirades es faran a Ulldecona, Miami Platja, Flix i Ascó. En aquesta primera temporada el Club de Tir només competirà amb un equip, però ja s’està treballant amb l’objectiu de formar-ne algun més de cara a la temporada següent.

Comparteix