Trobada d’alcaldes de municipis nuclears amb ANAV a l’Ametlla de Mar

Comparteix

El Centre d’Interpretació de la Pesca va ser aquest dimecres l’escenari d’una trobada organitzada per l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs amb els alcaldes dels municipis de l’àrea d’influència de les centrals nuclears d’Ascó i Vandellòs.

La trobada va reunir 18 alcaldes i representants de les localitats més pròximes a les plantes nuclears, els quals van compartir un intercanvi d’impressions amb els representants d’ANAV, Paulo Domingues Santos, director general d’ANAV, Antonio Martinavarro, director de la CN Vandellòs II, Jorge Martínez, director de la CN Ascó i Montse Godall, responsable de Comunicació i Relacions Externes.

Aquesta trobada s’havia iniciat abans de la pandèmia amb l’objectiu que tingués caire anual i fos una trobada distesa que anés alternant la seu. La primera trobada va tenir lloc a Ascó i posteriorment a causa de la pandèmia es va haver d’aturar la seva celebració, tal com explica Montse Godall, responsable de Comunicació i Relacions Externes d’ANAV.

Per la seva part, Eva del Amo, alcaldessa de l’Ametlla de Mar i amfitriona de l’esdeveniment apuntava el següent.

La trobada va comptar també amb una visita guiada a l’exposició dels vaixells enfonsats durant la Primera Guerra Mundial i un dinar a les instal·lacions del CIP. Els alcaldes presents representaven als ajuntaments de l’Ametlla de Mar, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Pratdip, Tivissa i Mont-roig pel que fa a l’àrea de la CN de Vandellòs, i Ascó, Flix, Móra d’Ebre, Móra la Nova, la Palma d’Ebre, Vinebre, la Torre de l’Espanyol, Garcia, la Fatarella, el Molar, Corbera d’Ebre, La Figuera i Riba-roja d’Ebre de l’àrea de la CN d’Ascó.

Comparteix