El Grup Escènic, preparat per l’estrena de “La Casa de Bernarda Alba”

Comparteix

La representació serà un dels primers actes del Preludi de les Festes de la Candelera 2024.

El Grup Escènic de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar representarà aquest proper divendres “La Casa de Bernarda Alba”, de Federico García Lorca, en el que serà un dels primers actes del Preludi de les Festes de la Candelera 2024.

El grup va començar a preparar aquesta representació l’any 2019, però per diversos entrebancs no serà fins ara, gairebé cinc anys després i amb diversos canvis en el repartiment, que l’obra s’estrenarà davant del públic calero.

Es trencarà així, a més a més, la tradició de les obres de comèdia coincidint amb la festivitat local del municipi. Josep Tomàs Margalef, director de l’obra, ens n’explica el context.

El repartiment comptarà amb un total de deu actrius. Elles són Cande Jardí, Lola Sánchez, Anna Margalef, Adriana Pérez, Mar Balfegó, Neus Balfegó, Betsabet Benaiges, Dorina Margalef, Susana Encinas i Maria París.

La venda d’entrades anticipades serà dimecres i dijous, de 6 a 8 de la tarde a la Sala de la Societat, i divendres i dissabte a partir d’una hora abans de l’inici de la representació, que serà a les 10 de la nit.

Comparteix