Publicat el programa de les Festes de la Candelera 2024

Comparteix

Aquest any s’ha volgut apostar per un disseny transgressor, inspirat en la dècada dels anys vint del segle passat, amb la temàtica del burlesc d’aquella època com a actor principal, acompanyat per un dels grans símbols de la Candelera com son els capgrossos.

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar va donar a conèixer aquest dilluns a la nit el programa de les Festes Majors de la Candelera 2024.

A la portada apareix un personatge en primer pla amb faccions femenines però amb vestimenta masculina, assegut en una butaca típica dels anys vint i acompanyat d’un dels capgrossos del municipi. Montse Margalef, autora del disseny, explica l’elaboració del projecte d’aquest any.

La contraportada, també en primer pla, ens mostra la part de darrere de l’escena, amb la butaca plena de paraules clau de la festivitat i la companyia d’un altre dels capgrossos de la població. Lara Brull, tècnica de la regidoria de Festes, explica el que es vol plasmar aquest any amb aquest disseny.

Recordem que tota la programació de la Candelera 2024 ja està disponible a les xarxes socials i que en els propers dies es repartirà el format físic.

Comparteix