Victòria incontestable de La Cala en el derbi de juvenils

Comparteix

L’equip calero es va endur la victòria del camp de La Vinyeta per 0 a 4 en un partit on van demostrar una notable superioritat davant del Perelló.

En un partit amb molts al·licients, tant per la rivalitat territorial com per les dates en que es disputava, coincidint amb les Festes de Sant Antoni, l’equip calero va gestionar la motivació a la perfecció i això es va veure reflectit sobre el terreny de joc i al marcador.

Tot i el domini, els gols van trigar en arribar però ho van fer en un moment clau, just abans del descans i obra de Roger Pitarque per partida doble. Amb el resultat favorable, els caleros no es van confiar en cap moment i Àlex Estrada i Iker Riu van culminar la golejada davant un Perelló que a més va jugar els últims minuts del partit amb inferioritat numèrica per una expulsió.

Sense canvis a la classificació, l’equip calero continua a la quarta posició a dos punts de distància de l’Ascó, i deixa a quatre el Jesús Catalònia, cinquè classificat.

L’equip cadet va perdre, en aquest cas al camp de l’Amposta C, líder del grup, per 5 a 1. Els caleros van aconseguir contrarestar el gol inicial dels ampostins amb l’empat d’Unai Merino, però dos gols més abans del descans van posar les coses molt complicades. Ja a la segona meitat, els locals marcarien dos gols més per sentenciar el partit.

Amb aquest resultat l’equip cau a l’onzena posició amb dotze punts.

Per la seva banda, l’infantil també jugava davant el líder del seu grup, en aquest cas el Batea, i els nois de Xavi Borràs van donar la cara per acabar sumant un punt després d’un partit que va acabar sense gols, convertint-se així en el primer equip capaç de treure-li punts als de la Terra Alta. Amb aquest empat l’equip calero es manté a la cinquena posició, ara amb 19 punts.

Mala jornada per als equips de futbol 7. L’aleví A es va veure superat per la Rapitenca C en un partit que va acabar amb un resultat de 0 a 5, mentre que l’aleví B va caure per 0 a 7 amb el Roquetenc B. D’aquesta manera els dos equips continuen a la zona baixa de la classificació. Hèctor Benaiges és l’entrenador de l’aleví A.

En futbol escolar, el benjamí Dorades va superar el Camarles per 5 a 9, el benjamí Llobarrets va perdre per 4 a 1 amb el Tortosa Ebre. Aquest darrer partit ens el resumeix William Gonzalvo.

Per últim, el prebenjamí Seitonillos va golejar el Tortosa Ebre per 0 a 12 i el prebenjamí Lluçets va perdre per 1 a 7 davant del Roquetenc.

Comparteix