Revàlida de la Cala al camp del Flix

Comparteix

Els caleros arriben tocats al partit davant el segon classificat després d’encadenar dues derrotes consecutives.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar ha de demostrar dissabte al camp del Flix que és un equip que pot estar als primers llocs de la classificació. Les derrotes dels caleros al camp del Pinell i a casa amb l’Amposta han allunyat als de l’Ametlla de Mar dels primers llocs de la classificació, situació que ha estat ocupant des de l’inici del campionat i han baixat a la 6a posició. Els de Xavi Subirats necessiten presentar les seves credencials d’equip capdavanter a la categoria al camp d’un Flix que es troba a la segona posició i passant per la millor ratxa de la temporada amb quatre victòries consecutives. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

El partit es diputarà a les 17h.

Per la seva part, el filial de la Cala espera trencar la dinàmica negativa que suposa haver perdut els últims cinc partits de lliga. Dissabte rebran a casa al Sant Jaume d’Enveja, 5è classificat, una nova oportunitat de sortir de la zona baixa, ja que es troben tercers per la cua. Cal tenir en compte que als caleros els van bé els equips de la zona alta. Jordi Subirats “To” és l’entrenador del filial.

El partit es disputarà a les 16h.

Comparteix