La sociedad de la nieve

Comparteix

Després de ser premiada al Festival de Sant Sebastià, de passar per Sitges i ser reconeguda en diversitat de certàmens, arriba a la pantalla gran l’última creació de J.A. Bayona. ‘La sociedad de la nieve’ narra els fets de 1972 amb el vol 571 de la Força Aèria Uruguaiana. L’avió amb un equip de rugbi de Xile va patir un accident al cor dels Andes. Només 29 dels 45 passatgers van sobreviure a la catàstrofe. Atrapats en un dels entorns més hostils i inaccessibles del planeta, es van veure obligats a recórrer a mesures extremes per continuar vius. El repartiment compta amb Enzo Vogrincic, Agustin Pardella o Matías Recalt.
És un “viatge a la foscor”, com el va definir el mateix Bayona, que parla de l’ésser humà “des d’un lloc molt lluminós”. “És un relat on els herois no són només els que tornen, sinó també els que van fer possible que els altres ho aconseguissin”.

Comparteix