Norbert Callau, reconegut en la Gala de l’Esport de les Terres de l’Ebre

Comparteix

El preparador físic calero va ser reconegut aquest dijous al costat d’una cinquantena d’esportistes, entitats i iniciatives en la Gala de l’Esport de les Terres de l’Ebre 2023, que es va celebrar al Teatre La Llanterna de Móra d’Ebre.

L’acte va estar presidit per la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, acompanyada del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó.

Norbert Callau va obtenir una menció especial junt amb els esportistes que han aconseguit resultats no catalogats com a mundials, europeus o Jocs Olímpics/Jocs Paralímpics i que han tingut un alt reconeixement internacional; així com iniciatives, expedicions o reptes destacats en aquest nivell directament relacionades amb l’esport del territori, que visibilitzen i promocionen els ebrencs que assoleixen fites arreu del món.

Norbert és ara preparador físic dels equips juvenils del F.C. Barcelona, però fins a l’any passat i durant tres anys, fou ‘preparador físic de l’AEK Larnaka, equip de la 1a divisió de Xipre que va jugar Champions League i Europa League i Conference League.

Comparteix