EMMsonA! 2022-2023

Comparteix

La secció ‘EMMsonA’ és una col·laboració amb els alumnes de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar, l’EMMA. Cada dimarts, ens mostraran el seu dia a dia a l’Escola i ens oferiran petits tastets del que preparen a les aules amb instruments i conjunts.

Aula de llenguatge de 1r de Grau Elemental–  Els alumnes de l’aula de llenguatge de 3r de Grau Elemental, ens expliquen quins instruments toquen i com va anar el primer dia. Per acabar ens canten una cançó sobre les famílies dels instruments.

La Flauta Travessera – Les alumnes Ivet i Nerea de l’EMMA ens expliquen perquè van triar la Flauta Travessera. A més, ens fan una demostració d’aquest instrument contant-nos una historieta.

La Percussió – Els alumnes de l’aula de percussió ens expliquen característiques dels instruments en qüestió com la caixa, el timbal, els bongos… i una petita demostració de cada un.

Aula d’Iniciacio – Els alumnes de l’aula d’iniciacio ens explicaran quins instruments toquen i alguna especialització de cada instrument, per acabar faran una petita exhibició.

Aula de Piano – L’alumna Carme ens explica com i perquè va començar a tocar el piano, i ens farà una petita representació amb una cançó de cavalesci.

Aula de Saxo – Els nous alumnes de l’aula de saxo ens fan una petita presentació de per què han escollit aquest instrument i que els hi sembla, també ens faran un petit tast de saxo cada un.

La Trompa – Un alumne de l’escola de musica ens fa una demostracio amb una canço de Vicente Zarzo.

Aula de Saxo – L’alumna Júlia ens parla del seu aprenentatge del saxo i ens fa una petita demostració.

Cant coral –La professora Anna Vizcarro ens presenta als alumnes del grup de 4T Elemental: Macià Font, Berta Ferré, Gerard Pinyol, Julen Gisbert, Nerea Margalef, Noèlia Andrea Captari i la Isona Llambrich. Sentiu que bé canten la cançó de Rosa Linn, Snap.

Classe de poliritme – Avui assistirem a una classe de poliritmes, ritmes de percussió, dels alumnes de 1r grau elemental.

Aula de Saxo – Avui participarem de les audicions internes dels alumnes de saxo i del debat final amb les valoracions que es fan entre els participants.

Aula Oboè – Avui entrem a l’escola de música per escoltar un instrument polifacètic, parlem de l’Oboè i escoltarem una “Sarabanda” de J. S. Bach.

Conjunt instrumental professional –“En cubierta” és el 2 on moviment de “barco pirata” i és la cançó que escoltarem interpretada pel conjunt instrumental professional de l’Emma.

Aula clarinet – Assistim avui a una classe col·lectiva de clarinet, l’Alba, l’Aina i la Paula són alumnes de 2 on curs, interpreten 2 peces, un cànon i un trio d’un compositor anglès.

Trombó – Avui escoltarem als alumnes de l’aula de trombó Nicolàs i Marc, i a l’exalumne de l’escola de música i que actualment estudia al Conservatori de Tarragona, Guillem. Tots ells ens presenten diferents peces musicals que preparen per a les audicions i per a l’examen de final de curs, en el cas de Guillem.

Aula de Dixie – En aquesta edició entrem a l’aula del conjunt de Dixie, on escoltarem una peça molt famosa de la història de jazz, Creole Love Call, la banda sonora de Cotton Club, el seu autor Duke Ellington, un dels pianistes més influents.

Poliritmes 2n elemental – Avui treballen l’activitat del ritme amb instruments de petita percussió i amb els alumnes de 2n grau elemental.

Comparteix