Victòries del masculí i el femení de pàdel del Club de Tennis l’Ametlla de Mar

Comparteix

Amb aquests tres punts les caleres ocupen la 5a posició amb 19 punts a 1 sol punt de les posicions de play-off a manca de dos partits per disputar.

El passat cap de setmana es van produir victòries dels equips masculí A i femení de pàdel del Club de Tennis l’Ametlla de Mar, victòries que valen a uns per a assegurar virtualment la promoció d’ascens i a elles per atansar-se a només un punt del play-off.

L’equip A que disputa la 3a Catalana, va guanyar per 0 a 3 a les pistes del Jesussport Germans Callejón. Marc Medrano i Albert Bouzas van guanyar 3/6, 6/2 i 3/6. Aitor Lallana i José Mari Llaó van guanyar per 3/6 i 0/6 i Sergi Callau i Jordi Boyer es van imposar 1/6 i 2/6.

Amb aquesta victòria els de l’Ametlla de Mar segueixen a la 3a posició de la classificació amb 22 punts i a manca de dos partits per finalitzar i sis punts en joc, en tenen prou en sumar un punt més per assegurar-se el play-off d’ascens. Diumenge a les 17 h juguen a les pistes del Pàdel Nou B de l’Hospitalet de l’Infant.

Pel que fa a l’equip femení, va guanyar per 3 a 0 al Pàdel Club Tortosa Girls. Carme Arjona i Montse Bayarri van guanyar per 6/4, 4/6 i 7/6. Eva del Amo i Elena Paun van guanyar 6/1 i 6/0 i Àngels Martí i Maria Castro es van imposar 4/6, 6/3 i 6/1.

Amb aquests tres punts les caleres ocupen la 5a posició amb 19 punts a 1 sol punt de les posicions de play-off a manca de dos partits per disputar. Dissabte a les 11 del matí juguen a les pistes del CEM amb el Delta Smash, líder del campionat. Ariadna Gimeno és una de les integrants de l’equip.

Quant a l’equip B a la 4a Catalana, va descansar i dissabte a les 16 h juga a les pistes del Pàdel Camarles QX2 B.

Comparteix