Podi pel Club Patí l’Ametlla al Perelló

Comparteix

Noèlia Gallego va obtenir un podi classificant-se a la 2a posició en el grup A del Nivell 4.

El Club Patí l’Ametlla de Mar va aconseguir dissabte 27 de maig un podi en la seva participació a l’Open TGN Promoció pels nivells 1, 2, 3 i 4 que es va disputar al Poliesportiu Municipal del Perelló.

La representació calera, limitada per lesions, va estar formada per només tres patinadores i això es va traduir en els resultats finals.

Noèlia Gallego va obtenir un podi classificant-se a la 2a posició en el grup A del Nivell 4, mentre Enric Serrano va quedar a la 7a posició del grup C del nivell 2. Aida Girol es va classificar a la 24a posició al grup B del nivell 1.

El mateix dia a Tremp tenia lloc l’Open Lleida Avançat pels nivells 8, 9 i 10 amb la participació de Hannah Pallarés que va quedar 12a al grup B del nivell 9.

El 10 de juny l’Hospitalet de l’Infant acollirà l’Open Formació pels nivells 5,6 i 7 i el mateix dia l’Enric Serrano participarà a la Final Nacional de nivell C dels JEEC que es disputarà al Vendrell i un dia després serà el Quartet de Secundària que participarà a la Final Nacional a la mateixa localitat.

Comparteix