El PP destaca el tarannà calero de la gent que conforma la llista electoral

Comparteix

La formació proposa la creació d’un consell gestor urbanístic, la creació d’un patronat de turisme o la recuperació de Firamar, la creació del Museu de la Mar, la creació d’una zona oci-pubs, un nou patronat d’esports o l’impuls a Circuit de Calafat o la creació d’una junta de seguretat.

El Partit Popular va presentar en societat la seva candidatura a les pròximes eleccions municipals en un acte celebrat aquest dijous al vespre a la sala d’Actes de l’Ajuntament amb la presència del grup de persones que formen part de la llista.

La formació popular es va presentar com un grup d’homes i dones que pretén donar un canvi integral al poble, sense exclusions, sense polèmiques ni cordons sanitaris i sense rancúnies. Un grup de gent que destaca pel seu «tarannà calero». El seu cap de llista, Adrià Figueres, va reconèixer que «és evident que tenen el partit al darrere, però que la seva prioritat és el poble de la Cala, ja que la ideologia diu, ha d’estar al servei de les persones i no a la inversa».

A l’Adrià Figueres l’acompanyaran de número dos i tres, Bibiana Espinosa i Àngel Suárez. Continuen a la llista, Antonio Gabarrón, Elvira Margalef, Janet Llambrich, Joana Barrena i Andreu Margalef. Tanquen la llista dels deu primers, Tomàs Castells i M. Àngels Sans.

El cap de llista popular va dir que si a partir de diumenge té responsabilitats de govern, «intentarà adaptar al poble el que ha funcionat a altres pobles similars, oferint la col·laboració a tots els partits».

Adrià Figueres és el candidat del PP a l’alcaldia de l’Ametlla de Mar.

Respecte a l’acció de l’actual govern municipal, Figueres va dir que «és evident que no ho estan fent bé, sigui per acció o omissió, però que vol ser coherent amb una actitud positiva de la seva candidatura amb la gent que durant aquests anys ha tingut la responsabilitat de governar perquè així ho va decidir el poble ara fa quatre anys».

En urbanisme proposen la creació d’un consell gestor urbanístic i la revisió del POUM. En turisme, la creació d’un patronat de turisme o la recuperació de Firamar. En l’àmbit de la cultura i l’ensenyament, plantegen aconseguir la seu de l’Escola Oficial d’Idiomes d’anglès i francès o la creació del Museu de la Mar.

També parlen de joventut, esports i festes amb la creació d’una zona oci-pubs, un nou patronat d’esports o l’impuls a Circuit de Calafat. Quant a la seguretat proposen la creació d’una junta de seguretat ciutadana formada per la Policia Local, Mossos d’Esquadra i Guadia Civil, augmentar els controls d’obres il·legals i immigrants il·legals.

Els populars també tenen propostes per a les urbanitzacions, com ara la creació d’una oficina permanent de l’Ajuntament a Tres Cales o una altra a Calafat en període estival. En camps com la sanitat i els serveis socials, plantegen la creació d’un consell de sanitat i serveis socials i oferir un tracte preferent a la tercera edat i discapacitat.

Per últim, els populars van dir que «faran una auditoria econòmica» si tenen responsabilitats, suggereixen reestructurar la Cala Ràdio, adequar l’edifici de l’Ajuntament i crear un centre polivalent.

Comparteix