4.997 caleros estan cridats a votar a les municipals d’aquest 28M

Comparteix

Diumenge tindran lloc les eleccions municipals. El punt de votació serà l’habitual, l’Institut Candelera, que obrirà portes de les 9 h a les 20 h.

Aquest diumenge 28 de maig, els caleros i les caleres tenen una nova cita a les urnes amb les eleccions municipals. Estan cridades a participar-hi 4.997 persones per decidir el futur del municipi, de les quals 4.713 residents i 284 estrangeres.

El punt de votació serà l’Institut Candelera, que obrirà portes ininterrompudament entre les 9 h i les 20 h. Cal recordar que per votar s’ha de portar el DNI, el passaport o el permís de conduir. Es podran escollir 5 candidatures locals: Jordi Gaseni (Esquerra Republicana), Eva del Amo (Junts per l’Ametlla de Mar, Antonio Espuny (Entesa per la Cala), Xavier de la Fuente (PSC), Adrià Figueres (PP).

La Cala RTV farà un seguiment de la jornada mitjançant les xarxes socials i la pàgina web. I a partir de les 19.30 h, La Cala Ràdio començarà la programació especial, amb butlletins, tertúlies i l’escrutini en directe, des del mateix col·legi electoral. El programa es podrà seguir també en imatge pel Youtube.

Comparteix