Finalitza una primera fase de l’actuació de la carretera de Tres Cales

Comparteix

Hi ha uns 200 metres que està previst  asfaltar-los, més endavant, en una segona fase de l’actuació.

Aquesta setmana s’ha finalitzat l’actuació de l’arranjament del camí de Les Tres Cales, conegut popularment com la carretera del ‘Ranxo’, des del barranc de Pixavaques fins a l’altura de la mateixa discoteca ‘Ranxo’. Prop de 2 quilòmetres de via, durant els quals s’ha pavimentat i enxampat diversos metres per millorar l’accessibilitat.

Dilluns i dimarts, l’empresa licitadora de l’actuació va estar treballant principalment als trams que es trobaven en pitjor estat, adequant-se al pressupost de l’obra, valorada en 150.000 euros, 120.000 dels quals han estat subvencionats per la Diputació de Tarragona. Han quedat uns 200 metres que està previst  asfaltar-los, més endavant, en una segona fase de l’actuació.

L’obra s’ha dividit en dos trams, un de 1.530 metres començant a l’altura del ‘Ranxo’ i l’altre tram, al barranc de Pixavaques d’uns 195 metres.

El gruix mínim de la capa nova ha estat de 4 cm, però en molts llocs ha estat superior per a millorar la plenitud de la carretera.

Comparteix