7 podis del patinatge calero en l’Open TGN Formació

Comparteix

L’entitat participarà diumenge dia 14 de maig a la Final Intercomarcal dels JEEC que tindrà lloc al Perelló amb representació a gairebé totes les categories.

El Club Patí l’Ametlla de Mar va obtenir set podis en la seva participació a l’Open TGN Formació que per segona vegada es va disputar al Poliesportiu Municipal Galetet.

La representació calera va fer una molt bona actuació en la seva participació a l’Open Formació pels nivells 5, 6 i 7, assolint set podis i millorant els tres podis obtinguts en el 1r Open també celebrat a l’Ametlla de Mar.

Mireia Manjón i Àngels Llaó van quedar 1es nivell 6 grup A i D respectivament. Carme Arbó i Gina Monforte 2es nivell 6 grup C i D respectivament i Anna Brull 3a a nivell 6 grup D. Xènia Cesar es va classificar 3a a nivell 5 grup D i Paula Serrano 3a a nivell 7 grup B.

A més d’aquests podis, Meritxell Flores va fer un 5è lloc en nivell 7 grup A i Iris Aliau 4a a nivell 6 grup D.

Dissabte dia 6 de maig va tenir lloc l’Open TGN Formació nivells 5, 6 i 7 i diumenge dia 7 l’Open Avançat nivells 8, 9 i 10. En l’Open Avançat i amb el patinador Àlex Arbó de nivell 10 lesionat, la representació calera es va limitar a Hannah Pallarés, que va obtenir una 7a posició en nivell 9.

Nerea Bertomeu, monitora del Club Patí l’Ametlla de Mar, es mostrava satisfeta pels resultats.

L’entitat participarà diumenge dia 14 de maig a la Final Intercomarcal dels JEEC que tindrà lloc al Perelló amb representació a gairebé totes les categories i el dia 20 de maig a la Final Intercomarcal de la Federació que tindrà lloc al Pla de Santa Maria.

Comparteix