5 podis de la rítmica calera a l’última fase de l’Intercomarcal d’Amposta

Comparteix

De moment, només Leyre Farnós i Mar Reverté tenen assegurada la seva participació a la final nacional i Carla Monforte té opcions.

5 podis de la rítmica calera a l’última fase de l’Intercomarcal d’Amposta

La secció de gimnàstica rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar va finalitzar el seu recorregut a la fase intercomarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya amb cinc podis en la 4a jornada disputada a Amposta.

La representació calera va fer una de les millors actuacions de la temporada a la 4a jornada disputada a la capital del Montsià. Amb podis de Leyre Farnós i Mar Reverté, 1a i 2a en categoria Aleví nivell B, Berta Martí, 2a en categoria infantil nivell B, Carla Monforte, 2a en categoria benjamí nivell B i la 2a posició del conjunt benjamí nivell B. Tere Llambrich, coordinadora de rítmica es mostrava satisfeta pels resultats.

Ara, les caleres hauran d’esperar a la seva puntuació final, després d’eliminar la pitjor nota i fer la mitjana de les tres restants, ja que només es classifiquen les dues primeres de cada categoria i comarca per participar a la final nacional que tindrà lloc el segon cap de setmana de juny a Barcelona.

De moment, només Leyre Farnós i Mar Reverté tenen assegurada la seva participació i Carla Monforte té opcions.

Amb la temporada gairebé finalitzada, la secció ja està preparant la tradicional Trobada de Gimnàstica Rítmica del Baix Ebre que tindrà lloc el dia 21 de maig al Poliesportiu Municipal Galetet, tot i que el dia 7 de juny l’entitat té previst participar en un trofeu al Vendrell amb prop de 25 petites gimnastes d’iniciació d’entre 3, 4 i 5 anys.

Resultats 4a fase

Infantil B

2a Berta Martí

5a Clàudia Solé

Aleví B

1a Leyre Farnós

2a Mar Reverté

Benjamí B

2a Carla Monforte

5a Inés Calleja

7a Aina Brull

9a Rocío Repeto

Prebenjamí B

5a Aina Llambrich

Conjunts benjamí B

2a posició conjunt Aralé

Infantil A

Irene Escoda

Aleví A

17a Marta Alcàntara

Comparteix