Restaurants caleros han estat distingits per la Guia Michelin i per la Guia Repsol

Comparteix

Es tracta del restaurant La Llotja i La Subhasta Espai Gastronòmic.

El restaurant La Llotja ha estat distingit com a ‘recomanat’ de la Guia Michelin, un dels 140 establiments catalans que ha rebut aquest reconeixement. Mentre que La Subhasta Espai Gastronòmic també va ser reconeguda a la Guia Repsol a la categoria ‘Solete’ entre una vintena de restaurants catalans.

Són dos els restaurants caleros que han rebut reconeixements recentment. Per una banda, el passat 27 d’abril es va donar a conèixer la relació dels 140 establiments de tot Catalunya que han rebut el reconeixement ‘recomanat’ de la Guia Michelin, en un acte que va tenir lloc al Museu Marítim de Barcelona, organitzat per la mateixa guia i per Royal Bliss.

La Llotja, que ja porta onze anys entrant en aquesta prestigiosa llista, ha estat l’únic restaurant ebrenc que ha obtingut aquest distintiu que identifica aquells restaurants amb una cuina de qualitat i un xef reconegut.

Bona part dels restaurants que apareixen en l’actual relació ja havien aparegut com a recomanats anteriorment a la Guia Michelin, però és la primera vegada que se’ls lliura el distintiu en un acte públic. Marc Girò és el xef del restaurant la Llotja.

Per altra banda, a finals de març, La Subhasta Espai Gastronòmic també va ser reconeguda per la categoria ‘Solete’ de la Guia Repsol. Es tracta d’una distinció que s’atorga a aquells establiments que tenen alguna cosa especial. En el cas del restaurant calero s’han destacat els seus arrossos i el bon peix a preu assequible. Enguany s’han atorgat 300 solets nous repartits per totes les províncies espanyoles, 20 dels quals catalans i 4 a la província de Tarragona. Marc Anton és xef del restaurant la Subhasta.

La Guia Repsol ja compta amb més de 3.000 establiments amb solets repartits per tota la geografia espanyola.

Comparteix