El cadet es manté amb opcions a la promoció gràcies a l’empat al camp del Tortosa

Comparteix

L’infantil va assolir un empat molt treballat a casa davant de la Sénia i l’Aleví va guanyar clarament per 6 a 1 a l’Ascó.

L’equip de futbol cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar va empatar dissabte passat a dos gols al camp del Tortosa. Els caleros, que guanyaven 0 a 2 fins ben entrada la segona part, no van poder mantenir el marcador davant de l’embat final dels locals.

Els de l’Ametlla de Mar es van avançar al minut 19 amb un gol de Jahvè Moreso i amb aquest resultat i algunes ocasions clares que no van convertir els caleros i que pràcticament haguessin sentenciat el partit, es va arribar al descans. A la segona part, un penal convertit per Moreso va propiciar el segon gol calero. Corria el minut 56 de partit, tot i que el 0 a 2 va durar poc, ja que al 67, un penal en contra va permetre escurçar distàncies als tortosins i posar-se a dins del partit, i tres minuts després va arribar el gol de l’empat. Els caleros van començar a notar el desgast físic, accentuat amb l’expulsió que els va deixar amb un home menys i en els últims minuts van centrar-se a assegurar l’empat, tot i que ho van provar amb alguna sortida a la contra. Àlex Gómez és l’entrenador del cadet.

Amb aquest empat, els caleros es mantenen segons a la lligueta d’ascens, tot i que la victòria per 11 a 1 de l’Amposta sobre el Batea, allunya als caleros de la primera posició. Dissabte a les 12.30 estan obligats a guanyar a l’Amposta si es volen mantenir vius fins a l’última jornada.

Quant a l’infantil, va assolir un empat molt treballat a casa davant de la Sénia. Als de l’Ametlla de Mar se’ls va posar el partit molt costa amunt quan en l’últim minut de la primera part els visitants es van posar 0 a 2 en el marcador. A base d’esforç i treball, els caleros van remuntar amb gols de Jofre Iruela i Àlex Puell i van sumar el sisè empat de la temporada. Amb 9 punts finalitzen la lliga a la cua de la classificació.

Per la seva part, l’Aleví va guanyar clarament per 6 a 1 a l’Ascó amb gols de Patxi Nieves i Gorka Brull que en van fer dos, Enric Roca i Saad Zinbi. Els de l’Ametlla de Mar van jugar un bon partit i no van tenir problemes per sumar els 3 punts a la 4a jornada de la Copa Primavera. Amb sis punts, empaten en el segon lloc de la classificació del grup.

En futbol escolar, el benjamí Llobarrets van perdre 5 a 1 al camp del Jesús i Maria. Els caleros finalitzaran dissabte la competició jugant a casa amb l’Arnes B amb qui es jugaran la 4a plaça final. El prebenjamí Seitonillos per la seva banda, van perdre 6 a 0 al camp del Mora la nova i es troben a la 5a posició de la classificació.

Comparteix