La Cala guanya al camp del Xerta per 3 a 6

Comparteix

Per la seva part, el filial de la Cala va perdre per 5 a 1 al camp del Pinell de Brai.

El 1r equip de la S.C.E.R DE L’Ametlla de Mar va guanyar per 3 a 6 al camp del Xerta en un partit que es va embogir a la segona part amb tres penals xiulats per l’àrbitre. Francesc Callau

Emma Meza va marcar molt aviat per als caleros i en el primer minut de partit, els de l’Ametlla de Mar ja guanyaven 0 a 1. El mateix Emma va fer el 0 a 2 als vint minuts de partit i quatre minuts després Marc Brull establia el 0 a 3, un marcador molt favorable, que tot i que els locals van escurçar, Jordi Callau va deixar el marcador amb l’1 a 4 abans del descans.

A la segona part dos penals a favor dels locals que Xavi Fages primer i Jordi Llaó després, també de penal, es van encarregar de contrarestar.

En definitiva, tres punts que els caleros van guanyar amb solvència i una setmana més a la tercera posició i mantenint la seva pressió sobre la segona posició que ocupa l’Amposta. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Per la seva part, el filial de la Cala va perdre per 5 a 1 al camp del Pinell de Brai. Tot i que els de l’Ametlla de Mar van aconseguir mantenir-se a dins del partit a la primera part, i van disposar d’oportunitats per empatar, a la segona el Pinell va sentenciar l’enfrontament en l’últim tram de partit.

Marc Pallarés va posar emoció abans del descans amb un gol de penal i escurçant diferències amb el 2 a 0 inicial del Pinell. A la represa, els caleros van donar la cara fins que del minut 73 al 87, els locals van fer els tres gols que sentenciaven el partit i els tres punts. Abans els caleros havien enviat una pilota al pal, demanat un gol fantasma i un penal en la mateixa jugada i perdut a Salifou per roja directa, jugant l’ultima mitja hora amb un home menys

Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

El filial de la Cala es manté 11è a la classificació amb 27 punts.

Comparteix