Derrotes dels equips de pàdel del Club de Tennis l’Ametlla de Mar

Comparteix

Dissabte juga l’equip B masculí al cem La Cala davant del Serramar B d’Alcanar, mentre que diumenge, juga l’A masculí, a les pistes del Serramar d’Alcanar.El femení descansa.

L’equip B masculí i el femení de pàdel del Club de Tennis l’Ametlla de Mar van comptar per derrotes els seus partits del cap de setmana, en una jornada en la qual descansava l’equip A.

L’equip B masculí, que juga a la 4a Catalana, va perdre per 3 a 0 a les pistes del Pàdel Club Tortosa. Ivan Ferreiro i Sergio Coll van perdre per un doble 6/1. Joaquim Peña i Rafel Martí van perdre 6/1 i 6/0 i Jordi Nolla i Robert Ferreiro també van caure per 4/6, 6/3 i 6/1. Els caleros segueixen cuers a la classificació amb 6 punts i dissabte a les 11 h juguen a les pistes del cem La Cala davant del Serramar B d’Alcanar.

Si parlem de l’equip femení, que competeix a la 3a Catalana, va perdre per 2 a 1 davant del Pàdel Coloors de Roquetes. Àngels Martí i Elena Paun van perdre per un doble 2/6. Maria Castro i Eva del Amo van perdre 6/7 i 3/6 i Mònica Llambrich i Montse Bayerri van guanyar 7/6 i 6/4. Les caleres ocupen la 6a posició amb 11 punts i el pròxim cap de setmana descansen.

Pel que fa a l’A masculí, jugarà diumenge a les 17 h a les pistes del Serramar d’Alcanar, segon classificat.

Comparteix