La incidència dels trens a la R2 sud provoca també retards a la R16, al seu pas a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Els trens podrien trigar fins a quatre mesos a recuperar la normalitat.

La incidència que limita el funcionament de la línia R2 sud hauria començat amb un incendi aquest dilluns en un quadre de senyals a l’enclavament de Gavà, que el Ministeri creu que va ser originat per un llamp. Aquesta incidènciatambé provoca retards a la R16, al seu pas a l’Ametlla de Mar.

La principal línia afectada és la R2 sud, que connecta les ciutats de Barcelona amb Sant Vicenç de Calders. Tot i això, hi ha altres línies que transiten per les mateixes vies que també es veuen afectades. És el cas de la R2 i les línies de mitjana i llarga distància R13, R14, R15, R16, R17. De fet, en aquestes línies els trens passen cada dues hores per sentit i para a totes les estacions entre Sant Vicenç i Barcelona, el que provoca retards o fins i tot, en alguns casos cancel·lacions d’alguns trens.

Segons Renfe, els trens podrien trigar entre quatre setmanes i quatre mesos a recuperar la normalitat.

Comparteix