L’Ametlla de Mar continua liderant la província de Tarragona i les Terres de l’Ebre amb banderes blaves

Comparteix

L’Alguer, Sant Jordi d’Alfama, Cala Forn i Cala Calafató són les platges catalogades amb senyal d’excel·lència en qualitat d’aigua i de serveis, aquest 2023.

L’Ametlla de Mar onejarà, aquest estiu, cinc Banderes Blaves. Com l’any passat, han estat guardonades quatre platges del municipi i també el Club Nàutic. D’aquesta manera, manté la primera posició a la província de Tarragona, compartint-la amb altres municipis com la ciutat de Tarragona, Cambrils i l’Hospitalet de l’Infant. I també continua liderant les Terres de l’Ebre.

Les platges de l’Alguer, Sant Jordi d’Alfama, Cala Forn i Cala Calafató han revalidat aquest reconeixement internacional per la seva qualitat i serveis, que atorga el Jurat Internacional Bandera Blava de la Foundation for Environmental Education (FEE).

De les Terres de l’Ebre, La Cala és el municipi amb més banderes blaves. L’Ampolla també ha obtingut dues per Cap Roig i Les Avellanes; Deltebre, una per Riumar; La Ràpita una per la platja Les Delícies i Les Cases d’Alcanar una per la del Marjal.

En total, Catalunya suma 96 platges amb bandera blava. De tot el país, l’Ametlla de Mar se situa en quarta posició, després de Sitges –que té 9 platges-, Vilanova i la Geltrú – 5- i Lloret de Mar -5 més-, compartint posició amb els tres municipis tarragonins.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, celebra aquesta revalidació.

Pel que fa a senders blaus, el GR-92 també ha tornat a renovar aquest distintiu. I el Centre d’Interpretació de la Pesca també forma part dels centres blaus. En total, set distintius de qualitat i de reconeixement.

Comparteix