Recta final dels campus i parcs infantils de Setmana Santa

Comparteix

Les propostes es duen a terme cada matí fins dijous.

Tercer dia de vacances de Setmana Santa i també de les activitats per als escolars. Enguany a l’Ametlla de Mar, s’organitzen diverses propostes de campus esportius i parcs infantils, que combinen el lleure i l’ensenyament.

El parc més important en nombre d’inscrits és el que organitza la regidoria de Joventut, que enguany té una seixantena d’infants. Entre les activitats destacades hi ha tallers mediambientals i de sostenibilitat, sortides pel GR-92 i les Fortificacions, activitats amb diverses entitats locals, com les Dones Endavant i el Grup Escènic SCER i una àmplia varietat de jocs. Francina Gamundi és tècnica de Joventut.

En l’àmbit esportiu, s’afegeix el taller de gimnàstica rítmica, que és dirigit tant per a gimnastes habituals, com per a qui vulgui conèixer el món de la rítmica de manera més lúdica.

Totes les activitats estan organitzades en horari de matí i s’estan duent a terme des d’aquest dilluns i fins dijous.

Comparteix