Els veterans de la Cala sorprenen la Rapitenca empatant-los al seu camp

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar continuen empatats a la 6a posició amb el Santa Bàrbara.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va donar la sorpresa empatant a 1 gol al camp dels veterans de la Rapitenca, en aquells moments, líders de la Lliga de Veterans de les Terres de l’Ebre.

Els caleros, que anaven amb algunes baixes destacades i sense el porter, van avançar-se molt aviat gràcies a un gol de Marc Castillo i van mantenir el tipus davant d’uns rapitencs als quals no els sortien les coses, tot i que van aconseguir empatar el partit abans del descans després de convertir un penal.

A la segona part, i amb l’equip llastrat per dues lesions més, els caleros van patir una mica més i van haver de replegar-se per mantenir un resultat d’1 a 1 que ja no es mouria del marcador fins al final.

Joan Pere Llambrich és l’entrenador dels veterans.

Amb aquest empat els caleros han descavalcat als rapitencs del lideratge, veient-se superats per l’Amposta i l’Alcanar, mentre que els de l’Ametlla de Mar continuen empatats a la 6a posició amb el Santa Bàrbara.

Comparteix