El Bàsquet l’Ametlla celebra el campionat amb victòria a casa davant del Vila-seca
![](https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2023/04/thumbnail_IMG_4086-e1680696547702.jpg)
Ara els caleros jugaran el play-off d’ascens amb l’Alcover del seu grup i Calafell Mas i Bàsquet Teresianes de l’altre grup.
El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va poder celebrar divendres dia 31 de març el títol del Campionat de Lliga davant de la seva afició i ho van fer guanyant l’últim partit de la fase regular al Club Bàsquet Vila-seca per 58 a 53.
Els de l’Ametlla de Mar s’havien assegurat la primera posició de la fase regular dos dies abans a la pista del Club Bàsquet Alcover, sentenciant un campionat en el qual només han perdut un partit. I ho van fer brindant un bon partit a l’afició, tot i les baixes importants de Pol Aguado i Aitor Gavilán, els seus màxims encistelladors.
El partit va ser molt igualat i no es va decidir fins als últims instants, amb un avantatge màxim pels caleros de nou punts a favor, tot i que també van arribar a anar dos punts per sota. Els caleros van estar millor en els dos primers parcials, anant al descans amb un marcador de 28 a 20. Els dos últims quarts els van perdre 14/16 i 16/17, deixant la victòria final en cinc punts de diferència.
Les estadístiques ens deixen un encert de 13 sobre 28 llançaments de tirs lliures amb un 46% de percentatge i la conversió de 5 tirs des de la línia de 3 punts.
L’absència de Gavilán i Aguado va fer que altres jugadors fessin un pas endavant. Sebastià Castañeda amb 14 punts i Santi Duque amb 13 van ser els màxims encistelladors del partit. Santi Duque és integrant del Bàsquet l’Ametlla de Mar.
Ara els caleros hauran de preparar-se pel play-off d’ascens que jugaran els dos primers de cada grup, és a dir que a més dels caleros, jugaran l’Alcover del seu grup i Calafell Mas i Bàsquet Teresianes de l’altre grup. El primer rival serà l’equip tarragoní del Bàsquet Teresianes el pròxim dia 15 d’abril.
Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.
ACEPTAR