El Bàsquet l’Ametlla celebra el campionat amb victòria a casa davant del Vila-seca

Comparteix

Ara els caleros jugaran el play-off d’ascens amb l’Alcover del seu grup i Calafell Mas i Bàsquet Teresianes de l’altre grup.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va poder celebrar divendres dia 31 de març el títol del Campionat de Lliga davant de la seva afició i ho van fer guanyant l’últim partit de la fase regular al Club Bàsquet Vila-seca per 58 a 53.

Els de l’Ametlla de Mar s’havien assegurat la primera posició de la fase regular dos dies abans a la pista del Club Bàsquet Alcover, sentenciant un campionat en el qual només han perdut un partit. I ho van fer brindant un bon partit a l’afició, tot i les baixes importants de Pol Aguado i Aitor Gavilán, els seus màxims encistelladors.

El partit va ser molt igualat i no es va decidir fins als últims instants, amb un avantatge màxim pels caleros de nou punts a favor, tot i que també van arribar a anar dos punts per sota. Els caleros van estar millor en els dos primers parcials, anant al descans amb un marcador de 28 a 20. Els dos últims quarts els van perdre 14/16 i 16/17, deixant la victòria final en cinc punts de diferència.

Les estadístiques ens deixen un encert de 13 sobre 28 llançaments de tirs lliures amb un 46% de percentatge i la conversió de 5 tirs des de la línia de 3 punts.

L’absència de Gavilán i Aguado va fer que altres jugadors fessin un pas endavant. Sebastià Castañeda amb 14 punts i Santi Duque amb 13 van ser els màxims encistelladors del partit. Santi Duque és integrant del Bàsquet l’Ametlla de Mar.

Ara els caleros hauran de preparar-se pel play-off d’ascens que jugaran els dos primers de cada grup, és a dir que a més dels caleros, jugaran l’Alcover del seu grup i Calafell Mas i Bàsquet Teresianes de l’altre grup. El primer rival serà l’equip tarragoní del Bàsquet Teresianes el pròxim dia 15 d’abril.

Comparteix