El cadet de l’AME es proclama campió de lliga

Comparteix

Ara els de l’Ametlla de Mar hauran de jugar una lligueta de promoció d’ascens amb el Batea del seu grup i amb l’Amposta i el Jesús Catalonia del grup 14è.

L’equip de futbol de categoria cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar es va proclamar campió de lliga del grup 15è de la 1a divisió diumenge al camp de la Rapitenca C, després de guanyar per 0 gols a 4, assolint una classificació històrica per jugar la promoció d’ascens a categoria preferent.

Els de l’Ametlla de Mar havien de guanyar si no volien dependre del que fes el Batea al camp de l’Amposta, i així ho van fer davant d’uns rapitencs que han estat els tercers classificats. Finalment, el Batea perdia a Amposta en un partit ja intranscendent.

Els caleros van marcar aviat, fet que els va permetre treure’s els nervis del damunt i van anar al descans amb un marcador favorable de 3 a 0. A l’inici del segon temps, els de l’Ametlla de Mar van sentenciar el partit amb el 4 a 0 definitiu que els assegurava matemàticament la primera posició al campionat Genís Margalef amb 3 gols i Erik Borràs van ser els golejadors de l’equip.

Àlex Gómez, entrenador del cadet parla de la dificultat i les emocions d’aquest partit final.

Ara els de l’Ametlla de Mar hauran de jugar una lligueta de promoció d’ascens amb el Batea del seu grup i amb l’Amposta i el Jesús Catalonia del grup 14è.

Quant al juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va acomiadar-se del campionat guanyant per 1 a 10 al camp del Sant Jaume d’Enveja. Els caleros han finalitzat la lliga a la 4a posició.

L’infantil, al qual encara li queden quatre partits de lliga per disputar, va perdre 0 a 4 amb el Tortosa i continua a la cua de la classificació.

Per la seva part, l’aleví també va finalitzar la lliga. Ho va fer perdent per 8 a 1 al camp del Tortosa B i ocupant la 8a posició final.

En futbol escolar, el benjamí Llobarrets va jugar un amistós al camp del Perelló que va guanyar 1 4, mentre que el prebenjamí Seitonillos va guanyar al camp del Mora la Nova per 0 a 1 i és 5è a la classificació.

Comparteix