L’obra d’ampliació de CAP de l’Ametlla de Mar ja té empresa adjudicatària

Comparteix

Divendres passat es va adjudicar el projecte a l’empresa UTE Roig Altuna i Uria.

El CAP l’Ametlla de Mar disposarà de fins a tretze nous espais assistencials.

Salut ha adjudicat a l’ UTE Roig Altuna i Uria el projectes d’ampliació del CAP de l’Ametlla de Mar i també el del CAP Roquetes, per un valor total de 5.203.070,71 €. La previsió és que les dues ampliacions puguin entrar en funcionament a partir de l’any 2024.

L’adjudicació del projecte és l’últim pas previ a l’inici efectiu de les obres. L’ampliació del CAP l’Ametlla de Mar comptarà amb una inversió prevista de 2.295.080,02 € i, una vegada finalitzada, el centre sumarà una nova superfície de 819,45 metres quadrats construïts.

L’ampliació del CAP L’Ametlla de Mar es realitzarà en un solar adjacent de titularitat municipal, i el pla funcional contempla 3 noves consultes d’infermeria, 5 consultes polivalents, 2 consultes de rehabilitació, que permetran traslladar al mateix CAP el servei de rehabilitació ambulatòria, 2 boxs polivalents i d’extraccions i, finalment, una nova Aula d’Educació Sanitària, que permetrà dotar d’espais per a la docència de residents al CAP.

Íngrid Roca, gerent de la Regió Sanitària Terres Ebre ha ressaltat “la importància de mantenir inversions per seguir millorant, actualitzant i fent créixer les infraestructures al territori, i concretament a l’Atenció Primària”. Roca també ha reivindicat “el fet de focalitzar la rehabilitació ambulatòria en un punt, que servirà per millorar la coordinació i la cohesió dels professionals de rehabilitació extrahospitalària mitjançant la concentració de tota aquesta activitat en el nou centre”.

El CAP L’Ametlla de Mar es va posar en funcionament l’any 1991, i actualment té una superfície construïda de 1188,56 metres quadrats, distribuïts en planta baixa, planta primera i planta segona. Disposa de 7 consultes de medicina familiar i infermeria, 2 de pediatria i infermeria pediàtrica, 2 d’odontologia, 1 d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSiR) i 1 sala polivalent.

Comparteix