La Cala a consolidar la 3a plaça al camp de la Cava

Comparteix

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar es jugarà aquest dissabte a les 17 al camp de la Cava, moltes opcions d’assegurar-se la tercera plaça de la classificació, ja que actualment la distància entre els caleros que són tercers i la Cava que està quarta, és de sis punts.

A més, després del gran partit el que es va viure dissabte a la tarda al camp de la Cala en la victòria sobre l’Amposta, els caleros volen seguir optant a la segona posició.

Quant al filial, els caleros  juguen dissabte a les 17h al camp del Camarles B, segon classificat i un dels millors equips de la categoria. La setmana passada van guanyar 3 a 1 al filial de l’Aldea i van aconseguir tres punts importants que sumaven la tercera victòria en quatre partits. Els caleros són 12ns amb 21 punts a la classificació I EL Camarles B és segon amb 47.

Comparteix