Antonio Espuny encapçalarà la llista d’Entesa per La Cala a les pròximes eleccions municipals

Comparteix

Maria Marsal serà la número 2 de la candidatura i Marta Gonzàlez la 3a.

Antonio Espuny encapçalarà la candidatura d’Entesa per la Cala a l’alcaldia de l’Ametlla de Mar en les pròximes eleccions municipals. Després de renunciar al càrrec de regidor el passat octubre de 2021 per donar pas al 3r de la llista, Joan Borràs, Espuny es torna a presentar com a alcaldable i aposta per una nova candidatura d’esquerres.

Espuny repeteix la confiança a Maria Marsal, qui serà la número 2 de la candidatura, i Marta Gonzàlez com a 3a. Espuny ha explicat que «el motiu de la passada renúncia va ser per donar relleu generacional a la llista», i ha comentat com serà la seva candidatura.

La marca, que està associada a En Comú Guanyem, defensa uns valors d’esquerra, de persones treballadores i de defensa d’interessos dels habitants pel seu bé comú. Espuny remarca que «és un equip de persones que ens caracteritzem per la transparència i el respecte i sense mentides.

Antonio Espuny fa quaranta anys que està dins de la política municipal, primer a PSC-IC-PM, Compromís per la Cala i ara, amb Entesa per la Cala. L’any 1983, es va presentar pel Partit Socialista de Catalunya (PSC-IC-PM). Va ser alcalde de 1999 a 2003 i regidor del Partit Socialista fins al 2015. Al 2015 va ser regidor i portaveu de Compromís per la Cala. I el 2019, va fer oficial el trencament dels actuals regidors de Compromís per La Cala amb el partit per discrepàncies, i va apostar per la nova marca Entesa per la Cala.

Comparteix