El bàsquet calero es proclama campió de lliga

Comparteix

Aquest divendres juguen a les 21 h i al Poliesportiu Municipal Galetet l’últim partit de la primera fase contra el Vila-seca.

L’equip de bàsquet calero va jugar aquest dimecres al camp de l’Alcover, proclamant-se campió de la fase regular de C.T Senior Masculí, per 52 a 73.

L’equip calero van sortir amb força, molt durs en defensa i van saber fer contraatacs i cistelles fàcils, anant al descans amb un avantatge de 19 a 40. Aitor Gavilàn és un dels integrants de l’equip calero.

D’aquesta manera, els caleros ja tenen assegurada la primera posició de la classificació, tot i que aquest divendres, a les 21 h i al Poliesportiu Municipal Galetet encara els queda jugar l’últim partit de la primera fase contra el Vila-seca.

Els de l’Ametlla de Mar venien de jugar un partit vibrant el passat diumenge contra el CB Salou, un partit d’infart, on l’equip va haver d’anar al temps extra on va guanyar per 102 a 87.

La feina, per això, no està acabada i és que l’equip vol pujar a 3a categoria i per això necessiten guanyar els play-offs d’ascens de categoria. Els play-offs començaran després de Setmana Santa.

Comparteix