El tenis calero competeix en diversos fronts, la Lliga Supertenis i el Circuit Promeses

Comparteix

El passat dissabte es va dur a terme la 4a jornada de la Lliga Supertenis que organitza la federació catalana de tenis. La jornada que es va jugar a les pistes de la UJ Ulldecona, va tenir diversos participants caleros tant en femení com en masculí.

La prova va tenir representació de diferents clubs de les nostres terres, el CT Serramar, el CE Amposta i el CT L’ Ametlla de Mar.

Per l’equip calero van participar la Clara Pijuan, la Daniela Álvarez, l’Aina Ferreiro, l’Abril Gonzalvo, l’Arnau Estrada i Marc Pijuan van poder gaudir de la raqueta durant tota la jornada.

A poc a poc, el tenis local en l’àmbit base treu el cap i aquest passat cap de setmana, el tenista en categoria cadet Lander Garcia va jugar per primer cop una prova del Circuit Albert Montañes, prova que es va disputar a les instal·lacions del CT Tortosa.

Lander va perdre el partit de primera ronda per 6/1 i 6/0 contra el cap de sèrie número 2 del torneig, però deixant molt bones sensacions, ja que bona part dels jocs han estat molt disputats.

Aquest cap de setmana també es va jugar a les pistes del complex esportiu la tercera jornada del Circuit Promeses.

L’Arnau Estrada i Marc Pijoan disputaran la final masculina de consolació en categoria Benjamí després de guanyar els seus partits, Arnau Estrada a Adrià Castellà: 4/0 i 4/0 i Marc Pijuan a Neizan Gaya: 4/2 i 5/3. L’Aina Ferreiro no va poder accedir a la final en categoria Benjamí en perdre de forma clara en semifinals amb Ariadna Ardevol: 0/4 i 0/4. Aquest proper cap de setmana es jugaran les finals de la Segona Prova del Circuit Promeses Terres de l’Ebre.

També va jugar Toni Ferreiro que va perdre amb Oriol Pedemonte: 0/4 i 1/4 (Infantil Masculí Consolació – semifinals) i Ricard Aguilella amb Guillem Ardevol: 0/4 i 0/4 (Infantil Masculí Consolació – semifinals).

Comparteix