L’equip A de pàdel segueix en zona de Play-off

Comparteix

Cap de setmana amb victòria de l’equip A masculí de pàdel i derrotes de l’equip B i de l’equip femení, aquestes després de tres victòries consecutives.

L’equip A de pàdel del Club de Tennis de l’Ametlla de Mar que disputa la Lliga a la 3a Catalana, va ser l’únic que va sumar victòria i punts aquest cap de setmana passat. Els caleros es van imposar per 3 a 0 al Padelnou B de l’Hospitalet de l’Infant. Ivan Fernández i Jaume Pijoan van guanyar 6/1 i 6/3, Antonio Callau i Jose Mari Llaó van guanyar 6/2 i 6/2, i Marc Medrano i Isaac Tesón van guanyar 6/4 i 6/3. Jordi Torres és integrant de l’equip A.

Els caleros segueixen en 4a posició amb 11 punts i, per tant, en zona de play-off. Diumenge jugaran a les pistes del Cambrils Gomotor C.

Pel que fa a l’equip B, que disputa la Lliga a la 4a Catalana, va perdre per 0 a 3 davant del Pàdel Camarles QX2 B. Albert Puell i Sergio Coll van perdre 2/6 i 1/6, Rafel Martí i Johnny Reixach van perdre 3/6 i 0/6, i Miquel Roca i Jordi Bardí van perdre per un doble 3/6.

Els del B són cuers amb 3 punts a la classificació. Dissabte juguen a les pistes del Bahia Mar B de la Ràpita.

Quanta l’equip femení que milita a la 3a Catalana, van perdre 3 a 0 a les pistes del Delta Smash de Deltebre, trencant una ratxa de tres victòries consecutives. Àngels Martí i Elena Paun van perdre 6/1 i 6/4, Mònica Llambrich i Montse Bayerri van perdre per un doble 6/0 i Laia Martí i Jordina de Gràcia van perdre 6/0 i 7/5.

Les caleres són 7es a la classificació amb 7 punts i diumenge jugaran a les pistes del CEM amb el Terres de l’Ebre B de la Ràpita.

Comparteix