Bona jornada pels equips de futbol base de l’Ametlla de Mar

Comparteix

El cadet de l’AME necessita guanyar diumenge a la Ràpita per proclamar-se campió de lliga.

Jornada positiva pels equips de futbol base de l’Ametlla de Mar.Tots van guanyar excepteel prebenjamí Llobarrets que va perdre i l’infantil que tenia jornada de descans.

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte per 5 gols a 1 al Mora la Nova. Els caleros van ser superiors a un equip que està a la zona baixa de la classificació. Ja a la mitja part el resultat era favorable als de l’Ametlla de Mar per 3 a 0. Tot i que els morencs van escurçar diferències a l’inici del segon temps, els caleros encara farien dos gols més. Denís Margalef va fer tres gols i també van marcar Isaac Tesón i Roger Pitarque. Els de l’Ametlla de Mar ocupen la 5a posició de la classificació amb 33 punts. Dimecres a les 20.15 h jugaran l’últim partit de lliga al camp del Sant Jaume d’Enveja. Àlex Gómez és l’entrenador del Juvenil.

Pel que fa al cadet, van guanyar per 3 a 0 al Mora la Nova, quart classificat. Els caleros van demostrar el perquè són els líders davant d’un bon equip. Jahvé Moreso i Erik Borràs van posar per davant als locals, abans del descans i a la segona part van ampliar el marcador amb un gol de Raül Artiola. Empatat a punts amb el Batea, que ha recuperat amb victòries els dos partits ajornats, als caleros només els val la victòria diumenge a les 12.00h al camp de la Rapitenca C per ser campions de lliga. Àlex Gómez és l’entrenador del cadet.

L’infantil tenia jornada de descans i l’aleví va guanyar per 2 a 4 al camp del Roquetenc. Els caleros van haver de lluitar de valent per emportar-se la victòria, sobretot durant els dos primers quarts que van finalitzar amb empat a dos gols després d’un gol en pròpia porta. A la segona part, un gol al tercer quart i un altre a l’últim, van sentenciar el partit. Jan Jorba amb dos gols, Gorka Brull i Patxi Nieves van marcar pels caleros que són 8ns amb 22 punts. Aquest dimarts a les 17.15 h recuperen el partit ajornat a casa davant del Jesús i Maria, i dijous a les 19.00 h també a casa recuperaran el partit davant de l’Aldeana.

Quant al futbol escolar, el benjamí Llobarrets va guanyar 3 a 0 davant del Roquetes. Els caleros són 4ts amb 12 punts i el prebenjamí Llobarrets va perdre 3 a 5 davant del Gandesa. Els caleros són 7ns amb 4 punts.

Comparteix