S’adequa i es pavimenta el Camí de Tivissa

Comparteix

A banda, pròximament també es vol millorar el Camí de Gavadà.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar està duent a terme una actuació d’adequació i reparació al Camí de Tivissa, subvencionada majoritàriament per la Diputació de Tarragona, amb la voluntat de millorar aquest vial que enllaça els camins del Lligallo de les Vinyases i Lligallo de L’Espinal. A més, també es vol millorar el Camí de Gavadà.

Els treballs del Camí de Tivissa pretenen renovar el ferm en els punts on estiguin deteriorats per les pluges enregistrades el darrer any, eixamplar amb les interseccions dels camins de Vinyases i de L’Espinal, per fer les cruïlles de més amplada, i a les zones en les quals l’aparició de sots es contínua, aixecar tot el paviment, reomplir-lo i pavimentar-lo amb doble tractament superficial.

La part del camí que es pretén reparar és d’una longitud de prop d’un quilòmetre i una amplada d’uns 3 metres aproximadament, a més de pavimentar les cruïlles tant a l’inici del camí com al final del tram que es pavimenta.

L’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, apunta que el tractament es fa en reg asfàltic per donar més durabilitat i que l’obra està valorada en uns 25.000 euros, dels quals el 80 % és subvencionat per la Diputació.

L’actuació es va iniciar divendres passat i la previsió és acabar-la aquesta setmana o principis de la següent.

El Camí de Tivissa és un camí que delimita el terme municipal de l’Ametlla de Mar i el del Perelló. Aquest camí constitueix una part de la xarxa municipal de camins que donen sortida a la part oest del terme i amb el terme veí, el Perelló, sent una de les vies de possible evacuació per als habitants que resideixen de manera fitxa o bé temporalment a la zona sud i oest del terme municipal.

A banda, pròximament una altra actuació de manteniment que finançarà la Diputació de Tarragona és la millora del Camí de Gavadà. Es pretén desbrossar, pintar i parxejar des del Mas Platé fins a Gavadà.

Comparteix