Els veterans de la Cala guanyen 6 a 0 als del Perelló

Els caleros amb aquesta victòria han empatat al Santa Bàrbara a la sisena posició de la classificació i diumenge juguen al camp del líder, la Rapitenca.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va guanyar per 6 a 0 als veterans del Perelló en partit disputat diumenge i en el qual, sobretot a la primera part, els perellonencs els van posar en dificultats.

Els caleros van sortir tous i confiats, fet que va comportar que els veterans del Perelló donessin algun ensurt als caleros, inoperants durant la primera mitja hora de joc i faltats de mentalitat.

A partir dels gols de Julian i Marc al tram final del primer temps, els caleros van prendre el control del partit, arribant al descans amb el 2 a 0 en el marcador.

A la segona part sí que els caleros van ser superiors als perellonencs i a diferència de la primera part, la superioritat es va anar plasmant en el marcador. Dani, Ivan, Mamadou i Luca van completar el marcador final de 6 a 0. Joan Pere Llambrich és l’entrenador dels veterans.