Podi per a la secció de rítmica a la Copa Catalana de Rítmica

Comparteix

La calera Carla Borràs Salvans, a la Gimnàstica l’Ampolla, s’ha classificat per participar en el Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Pamplona el 22 d’abril.

La secció de Gimnàstica Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar va participar el passat cap de setmana en dues competicions, la 2a fase dels CCEE per als nivells 2 i 3 que es van disputar el dia 25 de març a la Ràpita i la 2a fase de la Copa Catalana per al nivell 4 que es va disputar el 26 de març a Vilablareig(Girona).

En la competició que es va disputar a la Ràpita, Leyre Farnós va fregar el podi amb una 4a posició a la categoria aleví nivell 3. Carla Monforte es va classificar 14a en aleví nivell 2 i Berta Martí, 10a en Infantil nivell 2.

Quant a la competició disputada en terres gironines, cal destacar l’únic podi en la 3a posició pels colors caleros de Mariona Mora a la categoria sènior nivell 4. En aquesta mateixa categoria Cloe Gonzalvo va classificar-se 16a i Mariona Vila 35a i Anna Vilabrú 36a. I Irene Gusils va classificar-se 18a en categoria júnior nivell 4.

Aquesta pròxima Setmana Santa la secció de Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar ha organitzat un taller pels dies 3, 4, 5 i 6 d’abril, tant per a gimnastes habituals, com per a qui vulgui conèixer el món de la rítmica de manera més lúdica. Tere Llambrich és la coordinadora de Rítmica de l’AME.

Per altra banda, la calera Carla Borràs Salvans, a la Gimnàstica l’Ampolla, s’ha classificat per participar en el Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Pamplona el 22 d’abril, després de classificar-se a la 3a posició en el Campionat de Catalunya en l’aparell de pilota en la categoria cadet nivell 7. Aquesta serà la 5a vegada que la calera disputarà la competició estatal.
Recentment, també ha assolit la 1a posició del podi tant a la primera com a la 2a fase de Copa Base.

Comparteix