Es renoven desenes de metres de canonada a l’Av. Amistat Hispano Italiana

Comparteix

La previsió de duració és de 5 dies.

Aquest dilluns han començat les obres de renovació de canonada del col·lector principal de clavegueram a l’Av. Amistat Hispano Italiana. Les obres afecten l’estacionament de la zona d’actuació. La previsió és enllestir-ho durant aquesta setmanao principis de la setmana vinent.

Concretament s’està actuant el tram de l’Av. Amistat Hispano Italiana, entre carrer Ramon i Cajal i carrer Jacint Verdaguer, uns 40 metres. Tot i així, aquesta distància, es pot veure escurçada, si en el transcurs de l’excavació s’aconsegueix arribar a trobar algun punt on la canonada tingui suficient consistència com per a realitzar la unió entre tub existent i tub renovat.

Les escomeses corresponents al tram que es renovi, i que estiguin associades a pous maures (de moment, n’han localitzat 2) o bé que estiguin en mal estat, també es renovaran.

Comparteix