Jornada negra pel futbol base calero

Futbol base, cadet 2022-23
Comparteix

L’empat del prebenjamí seitonillos va ser l’únic punt assolit aquest cap de setmana pels equips de futbol base de l’Ametlla de Mar. Inclús el cadet, imbatut fins al moment, va perdre el primer partit de la temporada.

El juvenil de la S.C.E.R va caure derrotat al camp del Jesús Catalònia per 6 gols a 1. Els caleros amb algunes baixes, no es van adaptar en cap moment a les dimensions del camp i es van veure superats en tot moment pels jesusencs. L’únic gol calero el va fer Juanito Sánchez. Els caleros són 5ns amb 27 punts. Àlex Gómez és l’entrenador del juvenil.

Per la seva part, el cadet va perdre el primer partit de la temporada al camp de l’Amposta. Els caleros, que no van fer un bon partit, van veure com l’Amposta, reforçat amb tres jugadors de l’altre grup, entre ells el màxim golejador de la categoria, perdien per un gol 6 a 5. Tot i la reacció final, als de l’Ametlla de Mar no els va donar temps. Oriol Pallarés i Genís Margalef van fer dos gols i l’altre el va marcar Jahvè Moreso. Continuen líders amb 55 punts a manca de dos partits per finalitzar la lliga. Àlex Gómez és l’entrenador del cadet.

Quant a l’infantil, va perdre 1 a 4 a casa amb el Jesús Catalònia. Els jesusencs es van avançar amb dos gols. Tot i que Gorka Brull va escurçar diferències i van competir per l’empat, res van poder fer per evitar la derrota en els darrers minuts. Són cuers amb 7 punts.

L’Aleví va perdre 5 a 0 al camp de l’Ulldecona. Al cap de 10 minuts ja perdien 2 a 0, tot i que van mantenir l’interès fins als últims 10 minuts de partit quan els locals van marcar tres gols més amb els caleros intentant el gol. Són 8ns amb 18 punts.

Si parlem de futbol escolar, derrota a casa del benjamí Llobartets per 2 a 4 gols. Els caleros van jugar de tu a tu al líder l’Arnes A, però no van poder evitar la derrota. Són 4ts amb 13 punts. El prebenjamí Seitonillos va empatar a 4 gols amb el Batea, situant-se a la 6a posició amb 4 punts.

Comparteix